Arrepio        Vila-real

Sense compassió

 

Has atacat en el moment just en què es guanyen les carreres !!


Dicesé cuando al ataque atrevido e inalcanzable de algún compañero se produce cerca del final de la etapa y deja en evidencia al resto que se quedan "clavados" en el intento por conectar.AÇÒ ÉS CICLISME!

35 km/h, 37 km/h, puntes de 40 km/h... En aquests moments aquells que van tirant del grup raonent i decideixen baixar velocitat per no perdre unitats. 
Però just en aquest moment es veuen adelantats a una velocitat supersònica i és quan s'escolta: AÇÒ ÉS CICLISME!

 Sols ens voleu per a fer bulto  !!

8:00 hores de qualsevol dissabte. Prop de la Sènia dels Atrevits. Camí l'Ermita. Els components del grup ciclista ARREPIO es reuneixen tots agermanats. Colors diversos en uns equipatges personalitzats, acudits, comentaris multitemàtics, s'albira un gran dia de ciclisme. Però, quan la carretera comença a ser exigent, un grup d'avantatjats es van allunyant en l'horitzó. Els voluntariosos, si així podem nomenar-los, es queden endarrerits. I aleshores una veu sobresurt per damunt d'altres dient: Sols ens voleu per a fer bulto.

No cal anar a Disney per veure espectacle !!


Dicese cuando el algún compañero exhibe su poderío ciclista en la cabeza grupo retando a colegas de mejor nivel o de manifiesta enemistad.

Alseu eixa pateta ..alseula  !!

Dícese cuando el grupo aprieta y alguien se está quedando descolgado. Normalmente el que pronuncia la frase también está sufriendo pero desea esconder su debilidad mostrándose solidario.

No sigueu xafarrates !!

Expresión popular aplicada a acciones o posturas en ruta que no coinciden con un canón preestablecido de comportamiento encima de la bicicleta.

Això pa què .. això !!

Expresión que censura los cambios inoportunos de ritmo de la etapa en momentos o localizaciones de la misma donde inesperadamente alguien los pone en marcha.

Ara ve el lio !!

Cuando el grupo va a tope y a la lontananza se vislumbra un grupo de los calificados como "premium" y se acelera el ritmo porque: "se huele sangre" y la intención es quitarles las pegatinas y humillarles … alguien dice: "Ara ve el lio" ...